Ultra C-400

C-vitamin 400 er et Whole Food C-vitamin med meget høj biotilgængelighed/let optagelighed. Det er et vandopløseligt vitamin, der fungerer som en antioxidant i kroppen.

 • Øger ikke risikoen for sure opstød
 • Bidrager til et normalt fungerende immunsystem, og til sunde blodårer.
 • Medvirker til dannelsen af kollagen og sund hud.
449 kr
Pris pr. dag
4,99 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  90 tabletter
  Vejl. pris
  449 kr
  Mærke
  Portioner
  90
  Varenummer
  10439
  Stregkode
  0 51494 10439 2

Ultra C-400

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, der fungerer som en antioxidant i kroppen. Det forhindrer derfor skader fra frie radikaler i kroppen. C-vitamin er også medvirkende til dannelsen af kollagen, og er en strukturel del af bindevæv, blodkar, hud og knogler. C-vitamin spiller også en vigtig rolle i fremstillingen af neurotransmitteren og hormonet noradrenalin, som udfylder flere vigtige funktioner i kroppen, især gennem dets indflydelse på humøret. Som med alle vitaminer og mineraler mangler den isolerede form af vitaminet (ascorbinsyre) understøttende stoffer, der forbedrer vitaminets optagelse og funktion. Hvis du har en smule C-vitaminmangel kan det føre til træthed, blødende tandkød, næseblod og nedsat sårheling, mens alvorlig vitaminmangel fører til skørbug, en potentielt dødelig sygdom, der er sjælden i dag. C-vitamin findes i bær, frugt og grøntsager.

Ultra C-400 fra MegaFood er baseret på Whole Foods (hele, ikke-forarbejdede fødevarer) i modsætning til isolerede syntetisk producerede vitaminer og mineraler. Derfor bevarer C-vitamin 400 vigtige cofaktorer, der er nødvendige for maksimal optagelse i kroppen og cellerne. Det unikke ved vitamin C-400 er tørringsmetoden.

MegaFood bruger ikke tromletørring, spraytørring eller frysetørring – metoder, der alle beskadiger råmaterialet. I stedet bruger de Refractance Window Drying, som er den mest skånsomme tørringsmetode, der findes til dato. Metoden bevarer følsomme fytokemikalier og forlænger også produktets holdbarhed.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin C (orange) (ascorbinsyre) 400 mg 500
Amerikanske tranebær 15 mg *
Vilde blåbær 10 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

C-vitamin, appelsin (Citrus sinensis), rå ris (Oryza sativa), Fyldstof (cellulose), Saccharomyces cerevisae, anti-klumpemidler (silica), overfladebehandlingsmidler (stearinsyre), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), vilde blåbær (Vaccinium angustifolium), broccoli (Brassica oleracea italica), persilleblade (Petroselinum crispum), gulerod (Daucus carota subsp. sativus), rødbeder (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Hele fødevarer

Dette produkt er lavet af frugt, grøntsager, urter, bær og C-vitamin, der kombineres i en unik proces for at skabe et intakt kosttilskud med høj biotilgængelighed. Læs mere på www.greatlifegroup.com

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Ultra C-400
Din bedømmelse