Vitamin D3 2000 IU

 • Bidrager til et normalt immunforsvar og reducerer for højt blodtryk
 • Spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen
 • Fri for hvede, mælk, soja, majs, pesticider og magnesiumstearat
279 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Vejl. pris
  419 kr
  Mærke
  Art.nr
  Vitamin-D3-CONF
  EAN
  0 51494 10222 0

Vitamin D3 2000 IU

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin (helt bestemt en gruppe prohormoner), der kommer i to hovedformer: D2 (ergocalciferol) og vitamin D3 (cholecalciferol), hvor D3 er den form der er lettest for kroppen at absorbere. D-vitamin påvirker immunsystemet, hæmmer ukontrolleret celledeling, og reducerer blandt andet forhøjet blodtryk. D-vitamin er også nødvendigt for, at kroppen opnår den korrekte balance mellem calcium og fosfat. Balancen er vigtig for dannelsen af knoglevæv, korrekt funktion af nervesystemet. Mild mangel på D-vitamin fører til masser af diffuse sundhedsproblemer som kramper, energitab, tand sygdom og øget hjertefrekvens. Alvorlig mangel på D-vitamin fører til rickets (også kaldet engelsk syge), som er et samlet navn for utilstrækkelig opbevaring af calcium og fosfor i knoglestrukturen.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin D3 (2000 IE) 50 µg 1000
Broccoli 70 mg *
Persille 55 mg *
Gulerod 30 mg *
Rødbede 10 mg *

ADD= Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

1 IU (International Unit) er det samme som 1 IE (International Unit). 100 IE (IE) svarer til 2,5 μg (mikrogram) D-vitamin.

Ingredienser

Fyldstoffer (cellulosepulver), Saccharomyces cerevisiae, Rå ris (Oryza sativa), antiklumpningsmidler (silica), broccoli (Brassica oleracea), overfladebehandlingsmidler (stearinsyre), persilleblade (Petroselinum crispum), gulerod (Daucus carota subsp. sativus), rødbeder (Beta vulgaris), vitamin D3.

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Hele fødevarer

Dette produkt er lavet af ægte mad og vitamin D3. Udvalgte grøntsager, ernæringsgær og urter kombineres med vitamin D3 i en unik proces for at skabe et intakt kosttilskud med høj biotilgængelighed. Læs mere på www.greatlifegroup.com

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Vitamin D3 2000 IU
Din bedømmelse