Women's Advanced Multivitamin

Rating:
100% of 100

Women's Advanced Multivitamin er et multivitamin-mineral specielt fremstillet til kvinder op til 55 år. Produktet indeholder Whole Foods vitaminer og mineraler af højeste kvalitet.

 • Ægte Whole Foods vitaminer og mineraler af Raw Food kvalitet
 • Med næringsstoffer, der hjælper med at bevare sundt hud og hår
 • Indeholder også cholin og næringsstoffer, der regulerer hormonel aktivitet
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
469 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  599 kr
  Mærke
  Varenummer
  Multi-women-CONF
  Stregkode
  0 51494 10323 4

Women's Advanced Multivitamin

Women's Advanced Multivitamin er et multivitaminmineral specielt fremstillet til kvinder op til 55 år fra MegaFood – USA's førende og mest erfarne producent af Whole Food kosttilskud. Women's Advanced Multivitamin er baseret på ægte Whole Foods og Raw Food, og formlen er udviklet af en kvindelig læge, der har specialiseret sig i kvinders sundhed. Alle grøntsager, frugter og bær er tørret med Refractance window drying. Det er den tørringsmetode, der er mest skånsom, og som gør, at produktet bedst modstår oxidering og nedbrydning. Refractance window drying bevarer vitaminer, mineraler, enzymer og fytokemikalier i betydeligt højere grad end alle andre tørringsmetoder, herunder frysetørring.

Da Women's Advanced Multivitamin er baseret på ægte Whole Foods, det vil sige hele fødevarer, hvor vigtige cofaktorer er bevaret for at binde sig til vitaminer og mineraler, er optagelsen og biotilgængeligheden usædvanligt høj.

Med næringsstoffer, der hjælper med at bevare sundt hud og hår

Women's Advanced Multivitamin indeholder næringsstoffer, der hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativ stress, det vil sige at de beskytter cellerne imod frie radikaler. Women's Advanced Multivitamin indeholder også næringsstoffer, der hjælper med at bevare sundt hår, hud og negle, samt normale slimhinder. I Women's Advanced Multivitamin er der næringsstoffer, der bidrager til en normal dannelse af kollagen, hvilket igen er vigtigt for hudens og tandkødets sundhed. Women's Advanced Multivitamin indeholder også selen, som bidrager til god skjoldbruskkirtelfunktion og til vedligeholdelse af normalt hår og negle. Women's Advanced Multivitamin indeholder methyleret B12 og folat samt den aktive form for vitamin B6, der hjælper med at regulere hormonaktivitet. Næringsstofferne i Women's Advanced Multivitamin bidrager også til et velfungerende nervesystem, til at bevare god muskelfunktion, og til at reducere træthed og udmattelse. Cholin indeholdt i Women's Advanced Multivitamin bidrager til normal homocystein omsætning, til et normalt fedtstofskifte og til at opretholde en god leverfunktion.

Tabletterne i Women's Advanced Multivitamin kan mases eller knuses til dem, der har svært ved at synke.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin A (betakaroten) 600 µg RE 75
Vitamin C (askorbinsyre) 100 mg 125
Vitamin D3 (800 IE) 20 µg 400
Vitamin E 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 160 µg 213
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 6 mg 429
Folsyra (Kalcium-L-metylfolat) 400 µg 200
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 10 µg 400
Biotin 300 µg 600
Pantothensyre 10 mg 167
Jern 15 mg 107
Jod 150 µg 100
Zink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Kobber 200 µg 20
Mangan 2 mg 100
GTF Krom 100 µg 250
Molybdæn 55 µg 110
Kolin 200 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Cholinbitartrat, brune ris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, anti-klumpmiddel (silica), zinkglycinat, appelsin (Citrus sinensis), jernglycocinat, overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin E, gulerod (Daucus sativa), niacin, fyldstof (cellulose), pantothensyre, vitamin A (beta-caroten), Vitamin K2, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), broccoli (Brassica oleracea italica), hvidkål (Brassica oleracea capitata), manganglycinat, vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), antioxidationsmidler (ascorbylpalmitat), vitamin B1, blandede carotenoider, folsyre (kalcium-L-metylfolat), kromglycinat, kobberglycinat, biotin, vitamin K1, jodglycinat, selenglycinat, molybdenglycinat, vitamin D3, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Velbalanceret multivitamin
  Produktbedømmelse
  100%
  Kan lide indholdet af dette præparat. Vitaminerne E, B6 og B12 er af særlig høj kvalitet. Lægger mærke, at jeg er mindre træt, når jeg tager disse. God multivitamin til os kvinder!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Women's Advanced Multivitamin
Din bedømmelse