Zink

Rating:
100% of 100

Zink fra MegaFood er zink i Whole Food form med meget høj biotilgængelighed og produktet indeholder alle nødvendige cofaktorer for optimal optagelse i kroppen.

 • Indeholder også spinat, broccoli og rødbeder, blandt andet
 • Bidrager til et normalt fungerende immunsystem og beskytter mod oxidativ stress
 • Bidrager til normal syre-base balance, samt sundt hår, hud og negle
299 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  319 kr
  Mærke
  Varenummer
  Zink
  Stregkode
  0 51494 10188 9

Zink

Zink er et mineral (sporelement), der er en del af flere vigtige processer i kroppen, herunder: vækst, immunsystemet, sårheling, nervesystemet, enzymer, sundt hud og hår, samt forplantnings evnerne, der alle er afhængige af zink. Zink har sammen med MSM en rigtig god effekt på hvide prikker på neglene. Mangel på zink hos børn forårsager hæmmet vækst og forsinket udvikling, mangel hos voksne forårsager hudændringer, nedsat sårheling og nedsat appetit.

Zinktilskud fra MegaFood er en suveræn kilde til dette essentielle næringsstof. MegaFood mineraler kommer fra Whole Foods, i modsætning til isolerede syntetisk producerede mineraler. Det er årsagen til, at MegaFood-mineraler bevarer vigtige cofaktorer, der er nødvendige for maksimal optagelse af Zink i kroppen og cellerne.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Zink 22,5 mg 225
Spinat 20 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, zinkbisglycinat, fyldstof (cellulose), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), anti-klumpmiddel (silica), spinat (Spinacia oleracea), persilleblade (Petroselinum crispum), gulerod (Daucus carota subsp. sativus), rødbede (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Det bedste zink
  Produktbedømmelse
  100%
  Efter at have haft zinkmangel i næsten to år, trods receptpligtig Solvezinc, og have prøvet forskellige andre zinkpræparater, er min zinkværdi nu endelig steget inden for den normale referenceværdi, efter jeg startede med MegaFood fuldfoderzink! Mega foods Zink er lidt dyrere, men så meget bedre, og jeg vil hellere bruge pengene på noget, der virkelig virker! Tak!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Ekstremt god!
  Produktbedømmelse
  100%
  Må virkelig sige, at disse zinktabletter er ekstremt gode! Mærker virkelig forskellen!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Mærker stor forskel!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg fandt ud af, at den mest almindelige mangel folk har, er zink. Jeg har haft svært ved at hele nogle myggestik, og havde lidt ondt her og der, især når jeg træner. Med zink fra Greatlife, har jeg bemærket en forskel meget hurtigere, end jeg troede muligt!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Zink
Din bedømmelse