B Complex

Rating:
100% of 100

B-Complex fra Innate Response er et afbalanceret udvalg af alle otte B-vitaminer, tilsat økologisk spinat.

 • Bidrager til en normal hjertefunktion, energiomsætning, og dannelse af røde blodlegemer
 • Reducerer træthed og udmattelse, og beskytter celler mod oxidativt stress
 • Fri for hvede, mælk, soja, majs, pesticider og magnesiumstearat
349 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Varenummer
  B-Complex-CONF
  Stregkode
  0 51494 40011 1

B Complex

B-Complex fra Innate Response er et afbalanceret udvalg af alle otte B-vitaminer fra ægte og naturlige fødevarer. B-vitaminer er, bland andet, nødvendige for nervesystemet, hud, hår og negle.

B-vitaminer er også nødvendige for at kroppen kan producere energi, og omsætte protein, kulhydrater og fedt. Alle, der har problemer med hud, hår og negle, samt enhver der oplever for meget stress i livet, har godt af at tage ekstra B-vitaminer. Hvis du har problemer med din mave eller tarme, vil evnen til at optage B-vitaminer blive svækket. Her er det især vigtigt at supplere B-vitaminerne udefra i form af kosttilskud. B-Complex fås i to størrelser 90 eller 180 tabletter.

Vitamin B1 (Thiamin) virker som et Co enzym i energiomsætningen af kulhydrat såvel som i energiomsætningen af protein, og er dermed essentielt for at producere energi fra både kulhydrater og proteiner. Vitamin B1 er også vigtigt for normal neurologisk funktion og for normal hjertefunktion. Desuden er vitamin B1, B2, B3, B5, B6, biotin, folinsyre (B-Complex indeholder folat) og vitamin B12, nødvendige vitaminer der opretholder energi, god vitalitet samt sunde tænder, knogler, hår, hud og negle. Hele B-vitamin komplekset kaldes stressvitaminer og hudvitaminer. Tilskud af B-Complex samt C-vitamin, calcium, magnesium og zink hjælper med stresshåndtering og bidrager til mental sundhed og koncentration.

Vitamin B2 (Riboflavin) bidrager til en normalisering af de røde blodlegemer og er vigtig for at bevare en normal jernstatus i blodet. Vitamin B2 normaliserer også øjets struktur, og bidrager til normal fostervækst, hvis man er gravid. Vitamin B2 hjælper også med mange enzymatiske reaktioner i kroppen. Vitamin B2 er nødvendigt for kognitiv sundhed og ydeevne. Derudover skal vitamin B2 være til stede i tilstrækkelige niveauer for at bevare en sund hud, såvel som slimhinder (overfladen af tungen, slimhinderne i munden, vagina, tarme osv.).

Vitamin B3 (Niacin) bidrager til at holde både hud og slimhinder sunde. Vitamin B3 omdannes til to molekyler kaldet NAD (Nicotinamid-adenin-dinukleotid) og NADP (Nicotinamid-adenin-dinukleotidphosphat), som er nøglekomponenter i ATP, dvs. energidannelse. Vitamin B3 er afgørende for normal neurologisk funktion. Vitamin B3 hjælper med at kontrollere blodlipidprofiler (blodfedtprofil, kolesterol og triglycerider).

Vitamin B5 (Pantothensyre) bidrager til syntesen og energiomsætningen af en række vigtige essentielle stoffer (hormoner og signalstoffer for eksempel), der er vigtige for kroppens normale funktion. Vitamin B5 hjælper med omsætningen af kulhydrater, aminosyrer og fedt. Vitamin B5 er en komponent, der understøtter hårvækst indefra ved at booste energiomsætningen til hårrødderne. Vitamin B5 bidrager også til sunde negle.

Vitamin B6 (Pyridoxin) bidrager til syntesen af cystin og dets inkorporering i keratin, der er et svovlholdigt protein, som danner en vigtig bestanddel i hår og negle. Vitamin B6 bidrager til normale homocysteinniveauer (forhøjet homocystein er en medvirkende risikofaktor i hjerte-kar-sygdomme), og vitamin B6, sammen med folinsyre og vitamin B12, reducerer forhøjede homocysteinværdier. Vitamin B6 bidrager yderligere til opretholdelsen af hormonel sundhed og er en væsentlig medfaktor i omsætningen af fedtsyrer.

Biotin styrker neglene og medvirker til reguleringen af talg i hårrødderne, hvilket hjælper med at reducere hårtab og stimulere hårgenvækst. Biotin er også nødvendigt for hårvækst og dannelse af hårsække.

Folinsyre, eller folat (B-kompleks indeholder folat) som dets naturlige form kaldes, bidrager til kardiovaskulær sundhed. Folinsyre bidrager også til gode kognitive evner. Folinsyre (sammen med andre vitaminer og mineraler samt DHA (omega-3) er nødvendig for et fosters neuralrørsudvikling der, hvis det ikke lukker helt, involverer såkaldt spina bifida. Folinsyre er vigtig for dannelsen af røde blodlegemer. Folinsyre og vitamin B12 hjælper med at opbygge og bevare stærke knogler.

Vitamin B12 er nødvendigt for en normal celledeling såvel som for neuralrørsudvikling og tidlig celledeling i tidlig graviditet. Vitamin B12 er nødvendigt for et sundt nervesystem såvel som for en normal hjernefunktion. Vitamin B12 er nødvendigt for en normal dannelse af røde blodlegemer. Læs mere om vitamin B12 her.

Innate Response tilskud kommer fra naturlige fødevarer (dvs. hele, ikke-forarbejdede fødevarer) i modsætning til isolerede syntetisk producerede B-vitaminer. Dette er årsagen til at Innate Response opretholder vigtige medvirkende faktorer, der er nødvendige for maksimal optagelse af B-vitaminer i kroppen og i cellerne.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin B1 (thiamin) 9 mg 818
Vitamin B2 (riboflavin) 4 mg 286
Niacin (vitamin B3) 45 mg NE 281
Vitamin B6 (pyridoxin) 10 mg 714
Folinsyre (Kalcium-L-metylfolat) 240 μg 120
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 50 μg 2000
Biotin 30 µg 60
Pantotensyra (vitamin B5) 45 mg 750
Grønkål 125 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Afskallet ris (Oryza sativa), bindemiddel (cellulose), grønkålsblade (Brassica oleracea sabellica), pantothensyre, Saccharomyces cerevisiae, niacin, antiklumpemiddel (silica), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, broccoli (Brassica oleracea), folinsyre, vitamin B12, biotin.

Dosering

1 tablet om dagen. Kan tages med eller uden mad. Tabletten kan knuses, man kan evt. bruge en morter, og drysses på mad eller i drikke i tilfælde af synkebesvær.

Naturlige fødevarer

Dette produkt er lavet af ægte mad og vitaminer. Hvert vitamin er kombineret med udvalgte grøntsager, eller ernæringsgær, i en unik proces der sammen skaber et naturligt kosttilskud med høj biotilgængelighed. Læs mere på www.greatlifegroup.com

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Meget tilfreds!
  Produktbedømmelse
  100%
  Er meget glad for dette b-vitamin. På tidspunkter hvor jeg er stoppet med at bruge det, føler jeg mig træt og vil ikke undvære det. Kan varmt anbefale!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Er sluppet af med urolige ben!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg er meget glad for mit køb af Innate B-Complex og Iron Response. Føler mig mere fit og er endelig sluppet af med “rastløse ben"!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:B Complex
Din bedømmelse