C-Complete Powder

Rating:
100% of 100
 • C-vitamin med askorbinsyre og mineralske ascorbater for optimal optagelse
 • Forårsager ikke problemer med luft i tarmene
 • Indeholder flere forskellige planter, der er rige på antioxidanter
 • Velsmagende og let opløselig i væske
 • Sødet med Stevia
319 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  81 g
  Vejl. pris
  319 kr
  Portioner
  30
  Art.nr
  44016
  EAN
  0 51494 44016 2

C-Complete Powder

C-vitaminpulver fra Innate Response er et Foodstate C-vitamintilskud, der også indeholder tre vigtige bioflavonoider (quercetin, hesperidin og rutin) samt acerolabær, camu camu, stikkelsbær, tranebær og gojibær, som alle indeholder naturligt C-vitamin samt vigtige medvirkende faktorer, der er nødvendige for maksimal optagelse af produktet i krop og celler.

Da C-vitaminpulveret fra Innate Response indeholder flere former for mineralbundne C-vitaminer, anbefales det til personer, der oplever problemer med luft i tarmene når de bruger almindelig askorbinsyre. For dig, der ønsker et Whole Food C-vitamin, anbefales vitamin C-400 i stedet.

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, der fungerer som en antioxidant i kroppen. C-vitaminet forhindrer på den måde skader fra frie radikaler i kroppen. C-vitamin er også en medvirkende faktor i dannelsen af kollagen, en strukturel del af bindevæv, blodkar, hud og knogler. C-vitamin spiller også en vigtig rolle i fremstillingen af neurotransmitteren og hormonet noradrenalin fra neurotransmitteren dopamin, som opfylder flere vigtige funktioner i kroppen, især gennem dets indflydelse på humøret.

Som med alle vitaminer og mineraler mangler den isolerede form af vitaminet (askorbinsyre) understøttende stoffer og medvirkende faktorer, der forbedrer optagelsen og funktionen af vitaminet i kroppen. Mild C-vitamin mangel kan føre til træthed, blødende tandkød, næseblod og nedsat sårheling, mens alvorlig vitaminmangel fører til skørbug, en potentielt dødelig sygdom, der er sjælden i dag. C-vitamin findes naturligt i bær, frugt og grøntsager.

Bioflavonoider har mange vigtige sundhedsmæssige egenskaber. De arbejder i synergi med C-vitamin. Quercetin findes blandt andet i vindruers skral, hvor det beskytter vindruen mod solens frie radikaler via antioxidant effekten. Hespiridin findes hovedsageligt i citrusfrugter og fungerer som en antioxidant ved at beskytte mod frie radikaler. Rutin er et stof med antioxidantegenskaber, og der er forskning, der tyder på at Rutin hjælper imod hæmorider.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
C-vitamin (askorbinsyre) 1000 mg 500
Acerolabær 150 mg *
Camu camu 100 mg *
Stikkelsbær 95 mg *
Amerikanske tranebær 80 mg *
Hesperidin 20 mg *
Quercetin 20 mg *
Rutin 20 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Calcium-L-ascorbat, citronsyre, magnesium-L-ascorbat, kalium-L-ascorbat, naturlig appelsinsmag, acerolabær (Malpighia emarginata), camu camu-frugt (Myrciaria dubia), beta-caroten, stikkelsbær (Phyllanthus emblica), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), steviolglycosider fra stevia (Stevia rebaudiana), gojibær (Lycium barbarum), C-vitamin, appelsin (Citrus sinensis), naturlig mangosmag, quercetin, hesperidin, rå ris (Oryza sativa), rutin, fyldstof (cellulose), forebyggelse af anti-klumper (silica).

Dosering

1 scoop (2,7 g) om dagen blandet i 2-3 dl vand. Kan også blandes i smoothie eller juice. Produktet er i pulverform.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Produceret i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Bliver mere vågen!
  Rating
  100%
  Jeg drikker det, når jeg føler mig træt, og jeg bliver faktisk mere fit, og forkølelsessymptomer forsvinder som regel. Derudover smager den godt.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:C-Complete Powder
Din bedømmelse