ESKIO-3 Pure Omega-3 – Flydende

Eskio-3 Pure indeholder Pufanox som beskytter og bidrager til en mere stabil olie over tid. Friend of the Sea certificeret.

 • Er naturligt rig på omega 3 fedtsyrer DHA og EPA for hjernen, synet og hjertet
 • Indeholder Pufanox®
 • Beskytter og bidrager til en mere stabil olie over tid
 • Friend of the Sea certificeret (international certificering for bæredygtigt fiskeri.)
Special Price 129 kr
Regular Price 139 kr
Pris pr. dag
0,61 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt fra 599 kr
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  210 ml
  Vejl. pris
  139 kr
  Mærke
  Portioner
  70
  Varenummer
  842682
  Stregkode
  7391325900483

ESKIO-3 Pure Omega-3 – Flydende

ESKIO-3 Pure® Kapsler er fiskeolie naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et agligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Certificeret af Friend of the Sea - en international certificering for bæredygtigt fiskeri.

ESKIO-3 Pure

Find styrke i havet. ESKIO-3 er ren fiskeolie med et naturligt indhold af omega-3.ESKIO-3 Pure®- Pure & Natural - har den tilsvarende sammensætning af fedtsyrer, der findes i frisk makrel, sardiner og ansjoser.

Alle ESKIO-3 produkter er af højeste kvalitet gennem ansvarlig og kvalitetssikret produktion på alle niveauer.- ESKIO-3 Pure® fås som kapsler og væske.

Ingredienser

FISKEOLIE, PUFANOX [antioxidanter SOJALECITIN, tocopherolig ekstrakt, ekstrakt af rosmarin, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat)], limearoma

Anbefalet daglig dosis

1-3 g dagligt sammen med måltider. 1 g svarer til ca 1 ml. Den daglige dosis bør tilpasses andet indtag af fed fisk. Det anbefalede daglige indtag bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost og en sund livsstil.

Write Your Own Review
Du anmelder:ESKIO-3 Pure Omega-3 – Flydende
Din bedømmelse