Eskio-3 Pure Omega-3 – Flydende

Rating:
100% of 100
 • Er naturligt rig på omega 3 fedtsyrer DHA og EPA for hjernen, synet og hjertet
 • Indeholder Pufanox®
 • Beskytter og bidrager til en mere stabil olie over tid
 • Friend of the Sea certificeret (international certificering for bæredygtigt fiskeri.)
Special Price 229 kr
Regular Price 249 kr
Pris pr. dag
1,09 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  210 ml
  Vejl. pris
  159 kr
  Mærke
  Portioner
  70
  Art.nr
  842682
  EAN
  7391325900483

Eskio-3 Pure Omega-3 – Flydende

Eskio-3 Pure er et meget rent og godt omega-3 kosttilskud. Hvis du ønsker vores absolut fineste, reneste og mest stabile omega-3 olie, anbefaler vi dog Wild Alaskan Sockeye Salmon - Omega-3. Den er bedre end alle andre omega-3 olier, vi har fundet på markedet. Eskio-3 Pure Kapsler er fiskeolie naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et agligt indtag på 250 mg EPA og DHA. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Certificeret af Friend of the Sea - en international certificering for bæredygtigt fiskeri.

Eskio-3 Pure

Find styrke i havet. Eskio-3 er ren fiskeolie med et naturligt indhold af omega-3. Eskio-3 Pure- Pure & Natural - har den tilsvarende sammensætning af fedtsyrer, der findes i frisk makrel, sardiner og ansjoser.

Alle Eskio-3 produkter er af højeste kvalitet gennem ansvarlig og kvalitetssikret produktion på alle niveauer. Eskio-3 Pure fås som kapsler og væske.

Indhold pr. dagsdosis  1 ml 2 ml 3 ml
Fiskeolie 1000 mg 2000 mg 3000 mg
Omega-3 fedtsyrer 350 mg 700 mg 1050 mg
hvoraf EPA 160 mg 320 mg 480 mg
hvoraf DHA 100 mg 200 mg 300 mg

Ingredienser

FISKEOLIE, PUFANOX [antioxidanter SOJALECITIN, tocopherolig ekstrakt, ekstrakt af rosmarin, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat)], limearoma

Anbefalet daglig dosis

1-3 g dagligt sammen med måltider. 1 g svarer til ca 1 ml. Den daglige dosis bør tilpasses andet indtag af fed fisk. Det anbefalede daglige indtag bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke bruges som et alternativ til en varieret kost og en sund livsstil.

Vær opmærksom på at:

Anbefalet dagsdosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt med en varieret og balanceret kost og en sund livsstil. Opbevar den åbnede flaske i køleskabet.. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller nær en varmekilde. Luk dåsen omhyggeligt. Fremstillet i Sverige.

Kontraindikationer

Personer med arvelig blødersygdom bør ikke anvende Eskimo-3. Omega-3 fedtsyrer kan medføre en vis forlængelse af blødningstiden. Personer, der anvender blodfortyndende midler (Apecumarol, Warfarin) eller acetylsalicylsyre (Bamycor, Trombyl, Magnecyl m.fl.), bør derfor rådføre sig med en læge, inden behandling med Eskimo-3 påbegyndes.

Kunde bedømmelser
 1. Virkelig godt!
  Rating
  100%
  Virkelig god fiskeolie! Jeg har fået bedre hud, siden jeg begyndte med Eskio-3. Et plus er, at den ikke smager af fisk!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Eskio-3 Pure Omega-3 – Flydende
Din bedømmelse