Flora 20-14 Ultra Strength

Rating:
100% of 100

Vores bedst sælgende probiotika med 20 milliarder gode tarmbakterier til at understøtte mave-tarm-funktionen.

 • 20 milliarder bakterier pr. kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel
 • Fri for mælk, soja og magnesiumstearat
379 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Varenummer
  41006-CONF
  Stregkode
  0 51494 41006 6

Flora 20-14 Ultra Strength

Flora 20-14 Ultra Strength er et rigtig godt probiotikum (tilskud af tarmbakterier) med 14 forskellige klinisk undersøgte stammer af gode tarmbakterier, der ikke konkurrerer med hinanden. En god tarmflora er fundamental for en god fordøjelse og for helbredet. Tarmbakterier er gode til at afbalancere mikrofloraen i tarmene, som blandt andet hjælper med fordøjelsesprocessen, afgiftning, og eliminering af fæces. Flora 20-14 er fremstillet til at fremme en sund flora i tyndtarmen og tyktarmen. Flora 20-14 indeholder 20 milliarder bakterieceller af 14 forskellige ikke-konkurrerende stammer. Flora 20-14 er ikke baseret på mejeriprodukter.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer 20 milliarder

Ingredienser

Fyldstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Antiklump middel (kiseldioxid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobac gasserillusi, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad, eller i kolde drikke. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Opbevares i køleskabet. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Kronisk forstoppelse væk efter to uger
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg har haft kronisk forstoppelse i 1,5 år. Har prøvet at drikke mere vand, motionere, udelukke gluten, laktose, prøvet andre mærker af probiotika (fra apoteker), gået til diætist og prøvet FODMAP-skema i flere måneder uden resultater. Jeg har endda fået en koloskopiundersøgelse... Så anbefalede diætisten dette mærke af probiotika. Jeg købte probiotika fra jer, og efter to uger begyndte jeg at have normal afføring en gang om dagen. Jeg troede, det var for godt til at være sandt, men nu er der gået seks måneder, og alt er stadig helt normalt - og jeg følger ikke en diæt længere!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Mærkede allerede forskel efter fire dage!
  Produktbedømmelse
  100%
  Allerede begyndt at mærke stor forskel efter 4 dage, mindre oppustet og roligere mave. Bedre fordøjelse!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Så god!
  Produktbedømmelse
  100%
  Takket være jeres mælkesyrekapsler har jeg sjældent større problemer med maven længere, men jeg har nogle gange lidt IBS-følelse, især hvis jeg spiser for meget fedt (fløde og smør er det værste).

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Det eneste produkt som hjælper!
  Produktbedømmelse
  100%
  Dette er det eneste produkt, der har hjulpet mod IBS og kronisk gastritis, som jeg har lidt af i flere år. Stærkt anbefalet!!!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 5. KANON GOD!
  Produktbedømmelse
  100%
  Fantastisk produkt! Elsker det virkelig. Mine problemer forbliver væk, oplevede en masse væske og oppustethed hele tiden. Men dette produkt hjælper virkelig. Tog to uger, før det begyndte at hjælpe. Har tilpasningsproblemer. Fik frygtelig diarré i et par dage, så forsvandt det. Tror kroppen ryddede alt ud.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 6. Mirakel mod IBS-D
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg har lidt af IBS-D i 15 år og er løbet på toilettet op til 10 gange om dagen. Svært at have en fungerende hverdag uden begrænsninger som at have et toilet tæt på! Så startede jeg med Flora 20-14, og efter cirka 3-4 uger er der imponerende forbedringer! Nu efter ca. 6-8 uger går jeg på toilettet 1-2 gange om dagen uden diarré !! Spiser en varieret kost og forkæler mig selv med både kaffe og andet godt, ingen mavesmerter og intet sidder fast i maven! Hvordan er det muligt ?! Hvorfor offentliggør lægerne ikke dette? Jeg var virkelig skeptisk, men hvilken forskel! ANBEFALET!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Flora 20-14 Ultra Strength
Din bedømmelse