Flora 50-14 Clinical Strength

Rating:
100% of 100

Probiotika til dem med alvorlige mave og tarmproblemer.

 • 50 milliarder bakterier pr. kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel
 • Fri for mælk, soja og magnesiumstearat
Special Price 529 kr
Regular Price 539 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Vejl. pris
  1259 kr
  Varenummer
  GT40184US-CONF
  Stregkode
  0 51494 40184 2

Flora 50-14 Clinical Strength

Flora 50-14 Clinical Strength er et rigtig godt og meget stærkt probiotikum (tilskud af tarmbakterier) med 14 forskellige klinisk undersøgte stammer af gode tarmbakterier, der ikke konkurrerer med hinanden. En god tarmflora er fundamental for en god fordøjelse og for helbredet. Tarmbakterier er gode til at afbalancere mikrofloraen i tarmene, som blandt andet hjælper til med fordøjelsesprocessen, afgiftning, og eliminering af fæces. Flora 50-14 er fremstillet til at skabe en sund flora i tyndtarmen og tyktarmen. Flora 50-14 indeholder 50 milliarder bakterieceller af 14 forskellige ikke-konkurrerende stammer. Flora 50-14 er ikke baseret på mejeriprodukter.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer 50 milliarder

Ingredienser

Fyldmiddel (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Antiklump middel (kiseldioxid, L-leucin), Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobac gasserillusi, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad, eller i kolde drikke. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Opbevares i køleskabet. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Opbevar krukken tørt og lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Flora 50-14 Clinical Strength
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Fantastisk!
  Produktbedømmelse
  100%
  Så godt et produkt, der hjalp min mave i balance efter en voldsom mavepine, kan varmt anbefales!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Virkelig god!
  Produktbedømmelse
  100%
  Så glad for Flora 50-14! De er utrolig effektive, og min mave har det meget bedre end før! Først troede jeg, at prisen var lidt for høj, men nu indser jeg hvorfor, hver en øre værd!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på