Undecylenic Acid

Rating:
100% of 100
 • 6 gange mere effektiv end caprylsyre mod Candida
 • Bidrager til en sund tarmflora
 • Bidrager til en sund underlivsflora
 • Laboratorietestet formel fri for giftstoffer
 • Fri for opløsningsmidler, konserveringsmidler, farvestoffer og genetisk modificerede stoffer
Special Price 399 kr
Regular Price 429 kr
Pris pr. dag
7,98 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  250 kapsler
  Vejl. pris
  429 kr
  Mærke
  Portioner
  50
  Art.nr
  SF722
  EAN
  693749722014

Undecylenic Acid

Formel SF722 mod Candida indeholder Undekansyre (også kaldet undecylensyre). Det er en naturlig fedtsyre, som findes i mad og kroppen. Den er 6 gange mere effektiv end kaprylsyre for at modvirke candida. SF722 mod Candida bidrager til en god tarmflora fri for svamp, blandt andet candida-svampen. SF722 mod Candida modvirker Candida albicans, Candida glabrata, Candida tropicalis, Candida parapsilosis og Candida krusei for at nævne et par forskellige stammer af Candida. SF722 mod Candida er også effektiv overfor andre voldsomme candidainfektioner og andre svampe. SF722 mod Candida hjælper også med at opretholde en god vaginalflora fri for svamp.

En velfungerende og sund tarmflora er vigtig for at kunne optage og absorbere næringsstoffer og slippe af med restprodukter. Forkert kost, antibiotika, kortison og stress kan påvirke tarmfloraen negativt. Dette kan medføre, at candida og andre svampe, som naturligt findes i tarmene, formerer sig og spreder sig uhæmmet. Dette kan igen give anledning til flere diffuse helbredsproblemer. Nogle fedtsyrer virker i tarmene ved at modvirke uhæmmet spredning af svampe og candida. Eksempler på disse fedtsyrer er laurinsyre, kaprylsyre og undecansyre (undecylensyre). Undekansyre er den mest effektive antifungale fedtsyre, vi kender til. Den forekommer naturligt i blandt andet sved, som beskytter huden mod svampeovervækst.

Undecylensyre som findes i SF722 mod Candida forhindrer også morfogenese hos Candida Albicans, det betyder, at undecylensyre forhindrer candida i at gå fra gærform til en form for candida med hyfer - celletråde, der danner netværk også kaldet mycelium.

Formel SF722 mod Candida kombineret med gavnlige tarmbakterier og ændrede kostvaner herunder eliminering af raffineret sukker, visse usunde vegetabilske olier og hurtige kulhydrater og eliminering af junkfood generelt, er en god start til at modvirke uhæmmet spredning af svampe. Formel SF722 mod Candida er et af Thornes bedst sælgende produkter i over 20 år. Bemærk venligst, at produktet ikke er vegansk.

Formel SF722 mod Candida fra Thorne er en ren form for undekansyre helt fri for magnesiumstearat, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige farvestoffer. Thorne er kendt for at have ekstremt rene og meget omhyggeligt kontrollerede produkter. Produkterne fremstilles i USA under GMP.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
10-Undecylensyre (fra ricinusoliefedtsyre) 250 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

10-Undecylensyre, ekstra jomfruolivenolie, gelatinekapsel (kvæg), renset vand, vegetabilsk glycerol.

Dosering

5 kapsler 2–3 gange pr. dag. Tages på tom mave sammen med et glas vand. Den daglige dosis under indholdsfortegnelsen er baseret på 5 kapsler pr. dag.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA. Gravide kvinder bør konsultere en kvalificeret sundhedsrådgiver før brug af dette produkt. Bør ikke tages af gravide kvinder.

Kunde bedømmelser
 1. Hjælper mod candida-overvækst
  Rating
  100%
  Hjælper bestemt mod candida-overvækst. Siden jeg begyndte at tage formlen, blev mine candida-forgiftningssymptomer meget mere milde (træthed, acne, nedstemthed). Overvejer at købe en ekstra dåse.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Rigtig god
  Rating
  100%
  Havde store problemer med svamp i mave og underliv på grund af antibiotika. Prøvede alt på recept. Dette har hjulpet mig enormt, og svampen er væk efter 30 dages brug, tak.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Meget effektiv mod candida
  Rating
  100%
  Dette er det mest effektive jeg har prøvet mod candida-overvækst i maven.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Undecylenic Acid
Din bedømmelse
Andre købte også:
 1. Greatlife Flora Plus+
  Rating:
  100%
  Special Price 369 kr
  Regular Price 429 kr
 2. MSM (Metylsulfunylmetan)
  Rating:
  93%
  Special Price 279 kr Regular Price 289 kr