GI Response

Rating:
100% of 100
 • Indeholder stoffer, der traditionelt bruges til at understøtte mave-tarmkanalen
 • Indeholder 5 mg glutamin pr. portion
 • Laboratorietestet fri for gluten, mejeriprodukter, soja, GMO'er, glyphosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
 • Produktet indeholder Stevia og smager sødt
489 kr
Pris pr. dag
16,51 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  237 g
  Vejl. pris
  489 kr
  Portioner
  30
  Art.nr
  44014
  EAN
  0 51494 44014 8

GI Response

GI Response er et produkt til mave og tarmbesvær. Det indeholder Glutamin, Arabinogalakten, Aloe Vera, Althea rod, Rød Elmebark og et Dipeptid med L-alanin og L-glutamin.

Glutamin er en af de 20 naturligt forekommende aminosyrer, der findes i protein. Tarmkanalens celler foretrækker Glutamin frem for glukose som brændstof. Glutamin er også en forløber (et udgangsstof) for kroppens eget antioxidant glutathion.

Arabinogalaktener er polysaccharider med varierende niveauer af galaktose og arabinose. Arabinogalaktener øger produktionen af butyrat (smørsyre), en fedtsyre, der er vigtig for tarmens sundhed. Arabinogalaktener reducerer produktionen af ammoniak i tarmkanalen.

Aloe Vera er traditionelt blevet brugt til at lette fordøjelsen.

Roden fra Althea planten, den såkaldte skumfidusrod, har traditionelt været brugt mod mave-tarmproblemer og sure opstød.

Rød elmebark indeholder polysaccharider, der danner en gel, der menes at berolige tarmen.

L-alanin og L-glutamin kan som dipeptid transporteres direkte ind i cellerne i tarmslimhinden.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Energi 5 kcal/5,8 kJ
Glutamin 5000 mg
Arabinogalaktener 400 mg
Aloe Vera 300 mg
L-Alanyl, L-Glutamin 200 mg
Rød Elmebark 200 mg
Althea rod 200 mg

Ingredienser

L-glutamin, arabinogalaktener, aloe vera gel (Aloe barbadensis), Althea rod (Althaea officinalis, rod), rød-elmebark (Ulmus rubra), L-Alanyl, citronsyre, naturlige aromaer, rødbeder (Beta vulgaris), risklid (Oryza sativa), steviolglycosider fra stevia (Stevia rebaudiana).

Dosering

1 skefuld (7,9 g) om dagen blandet i 3 dl vand. Kan også blandes i smoothie eller juice. Bland ikke i varme drikke. Produktet er i pulverform.

Vær opmærksom på at:

Åbnet produkt skal indtages inden for tre måneder. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Anbring ikke i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i fugtige omgivelser. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Hjalp mod min mavebetændelse!
  Rating
  100%
  Har en gastritis der gør, at jeg aldrig kan sove, så det var helt fantastisk, hvordan GI Response beroligede min mave og fik mig til at sove.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Sund!
  Rating
  100%
  Jeg kan anbefale GI Response, som har hjulpet mig mod ibs problemer/symptomer. Jeg begyndte at se resultater allerede efter den første dåse, og vil næsten vove at sige, at jeg er sund!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Bedste produkt jeg har prøvet!
  Rating
  100%
  Har IBS og Colitis Ulcerosa og har haft store problemer med diarré. Allerede et par timer efter jeg prøvede GI Response første gang, mærkede jeg, hvordan min mave faldt til ro, og siden da har jeg ikke haft diarré. Helt fantastisk produkt!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:GI Response
Din bedømmelse