Iron Response

Rating:
100% of 100
 • Whole Food jerntilskud der bidrager til den normale dannelse af røde blodlegemer.
 • Forårsager ikke mave og tarmproblemer.
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter.
339 kr
Pris pr. dag
3,77 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  90 tabletter
  Vejl. pris
  339 kr
  Portioner
  90
  Art.nr
  40010
  EAN
  0 51494 40010 4

Iron Response

Iron Response er et kosttilskud baseret på Whole Foods og Raw Food, der bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer. Det indeholder også vitamin B12, folinsyre, C-vitamin, rødbeder, appelsin og broccoli. Den indeholder jern, der også bidrager til den normale dannelse af hæmoglobin og til normal syretransport i kroppen. Iron Response hjælper med at reducere udmattelse og træthed. Iron Response forårsager ikke mave og tarmproblemer.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin C (askorbinsyre) 15 mg 19
Folat (folesyre) 400 µg 200
Vitamin B12 30 µg 1200
Jern (jernglycinat) 26 mg 186
Rødbede (Beta vulgaris) økologisk 125 mg *

Fødevareblanding (økologisk):

Fuldkornsrisekstrakt (Oryza sativa), Appelsin (Citrus sinensis),

Broccoli (Brassica oleracea italica)

36 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Øvrige ingredienser

Fermenterede ingredienser (risprotein (Oryza sativa), autolyseret gær-ekstrakt, økologisk fuldkornsrisekstrakt (Oryza sativa), inaktiv gær (Saccharomyces cerevisiae)), overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), risprotein (Oryza sativa), klumpforebyggende middel (siliciumdioxid), autolyseret gær-ekstrakt, fyldstof (cellulosepulver).

Anbefalet daglig dosis:

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter og drysses på mad, eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost, og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Anbring aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Endelig noget der virker!
  Rating
  100%
  Det eneste jerntilskud jeg kan spise og ikke får ondt i maven af!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Højere ferritin
  Rating
  100%
  Dette hævede mit ferritin og er det eneste jern, min mave har tolereret (bortset fra jerninfusion...)

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Endelig resultater
  Rating
  100%
  Er gravid og skal kæmpe for at komme op på min jernværdi, spiser fire tabletter om dagen lige nu, og det er det eneste, der giver resultater. Klatrer et par skridt for hver måling med et par ugers mellemrum. Ingen bivirkninger overhovedet med min mave, i modsætning til de jerntabletter jeg købte på apoteket, som ikke gav højere jernværdi og total forstoppelse.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 4. Varm anbefaling!
  Rating
  100%
  Varm anbefaling! Har ikke tolereret andre på markedet! Iron Response har hævet mit ferritin, jeg har det bedre og har mere energi! Tabletten er delelig, nem at sluge og synes let at blive absorberet i maven uden nogen mærkelig syntetisk bismag eller andre bivirkninger!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 5. Wow!!! Stor forskel!!!
  Rating
  100%
  Må bare sige WOW! Kvinder, glem ikke, at vi af naturen nemt får jernmangel, som fører til nedstemthed, angst og udmattelse! Tyggede Innate Iron Response i et par uger! Stor forskel. Fra at føle sig 20 år ældre og udmattet til lidt glad, ung og glitrende!!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 6. Bedste jerntilskud!
  Rating
  100%
  Dette er klart det bedste jerntilskud. Rettede min jernmangel på få dage, jeg gik fra at være konstant træt, til at føle mig normal igen. Og ingen problemer med maven! Jeg har colitis ulcerosa, og skal være ekstra forsigtig med, hvad jeg putter i mig, og dette kosttilskud var fantastisk at spise.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 7. Fine jernværdier
  Rating
  100%
  Nu har jeg spist jeres jerntabletter regelmæssigt og i lang tid og fået rigtig gode jernværdier, selvom jeg efterlader blod og ikke spiser duroferon. Min mave "stopper" normalt efter en tablet duroferon. Tak for de gode produkter.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 8. Det bedste tilskud
  Rating
  100%
  Har spist Iron Response under graviditeten og haft en super værdi!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 9. Absolut det bedste jerntilskud
  Rating
  100%
  Jeg havde alvorlig vitamin- og mineralmangel efter en infektion, der beskadigede min tarm. Min værdi blev ikke bedre, før jeg begyndte at tage Innate Response vitamintilskud. For første gang i år blev min ferritinværdi forbedret med Iron Response.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 10. God jernværdi
  Rating
  100%
  Den eneste jerntablet, der har formået at få min dårlige jernværdi op gennem årene. Selv under graviditeten fik jeg min værdi op, selvom den var dårlig i starten. Min jordemoder sagde, at jeg skulle fortsætte med de tabletter, der virkede så godt

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Iron Response
Din bedømmelse