L-Lysine

 • Traditionelt anvendt mod herpes og til hudsundhed
 • Aminosyrer som indgår i produktionen af kollagen
 • Ekstremt rent produkt fri for magnesiumstearat, syntetiske tilsætningsstoffer ogkunstige farvestoffer
Special Price 129 kr
Regular Price 149 kr
Pris pr. dag
2,15 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  149 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Art.nr
  SA516
  EAN
  693749516026

L-Lysine

Lysin er en essentiel aminosyre, som vi får gennem maden. Generelt skal du have mindst 30 mg lysin pr. kg kropsvægt hver dag. Lysin forekommer hovedsageligt i fisk og kød. Vegetarer, der spiser meget korn og få bælgfrugter, risikerer at få for lidt lysin.

Lysin er kendt for traditionelt at være blevet brugt til at behandle herpes simplex virus (HSV). Lysin bidrager til, at herpesvirus ikke kan bruge arginin til at formere sig. Dosis er ifølge forskningen vigtig, hvis du tager lysin mod herpes. Doser på 3000 mg har virket godt mod herpes, mens doser på 1250 mg ikke har virket ifølge forskning. Lysin bidrager ifølge forskning også til optagelsen af ​​calcium i kroppen og til hurtigere sårheling.

L-Lysine fra Thorne er en ren og biotilgængelig form for lysin helt fri for magnesiumstearat, syntetiske tilsætningsstoffer og kunstige farvestoffer. Thorne er kendt for at have ekstremt rene og ekstremt nøje kontrollerede produkter. Produkterne er fremstillet i USA under GMP.

Til dem, der lider af herpes, anbefaler vi L-Lysine i kombination med Ultra C. Vitamin C bidrager til et normalt immunforsvar og til normal kollagendannelse, der er vigtig for hudens normale funktion.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
L-lysin (som L-lysin monohydroklorid) 500 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Calciumlaurat (calciumsalt fra fedtsyre, stabilisator), hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk kapsel fra nåletræer), leucin, silica (fyldstof).

Dosering

1 kapsel 2-3 gange dagligt. Tages på tom mave med et glas vand.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:L-Lysine
Din bedømmelse