Magnesium – whole food

 • Magnesium, som er Whole Food og Raw Food
 • Høj biotilgængelighed
 • Testet fri for pesticider og tungmetaller
329 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 tabletter
  Vejl. pris
  329 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Art.nr
  10187
  EAN
  0 51494 10187 2

Magnesium – whole food

Magnesium fra MegaFood bidrager til normalt fungerende muskler, og til at reducere træthed og udmattelse. Magnesium er derudover også en vigtig elektrolyt, der bidrager til elektrolytbalancen og til et velfungerende nervesystem. Magnesium bidrager også til vedligeholdelsen af sunde tænder og knogler, men også til en stabil psyke. Magnesium fra MegaFood indeholder også spinat, som er naturligt rig på magnesium.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Magnesium 100 mg 27
Spenat 100 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Brune ris (Oryza sativa), magnesiumglycinat, fyldstof (cellulose), saccharomyces cerevisiae, overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre), spinat (Spinacia oleracea), anti-klumpmiddel (silica).

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Magnesium – whole food
Din bedømmelse