Relax + Calm Magnesium Soft Chews

Relax + Calm Magnesium Soft Chews er et tilskud af magnesium i form af superlækre tyggetabletter. De indeholder blandt andet to forskellige slags letoptageligt magnesium.

 • To forskellige former for letoptageligt magnesium
 • Magnesium bidrager til en sund muskelfunktion
 • Testet fri for pesticider, herbicider, glyphosat, gluten, soja, GMO'er og mejeriprodukter
339 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  30 chews
  Vejl. pris
  339 kr
  Mærke
  Portioner
  15
  Varenummer
  10399
  Stregkode
  0 51494 10399 9

Relax + Calm Magnesium Soft Chews

Relax + Calm Magnesium Soft Chews er et tilskud af magnesium i form af superlækre tyggetabletter. De indeholder blandt andet to forskellige slags letoptageligt magnesium: magnesiumcitrat og magnesiummalat. Magnesium er utroligt vigtigt for helbredet. Det bidrager til elektrolytbalancen, til at opretholde normale tænder og også normal knoglemasse. Magnesium bidrager også til at mindske træthed og udmattelse, til normal energiforbrænding og til nervesystemets normale funktion. Desuden bidrager magnesium til normal muskelfunktion og til normal proteinsyntese. Magnesium bidrager også til normal psykologisk funktion og spiller desuden en rolle i celledelingsprocessen.

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Energi 35 kcal/146 kJ
Protein 0 g *
Kulhydrater 9 g *
hvoraf fibre 1 g *
hvoraf sukkerarter 3 g *
Fedt 0 g *
Magnesium 250 mg 67

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Magnesiumcitrat, magnesiummalat, økologisk rissirup, økologisk rørsukker, inulin, palmeolie (Bæredygtigt fremstillet gennem RSPO Roundtable on Sustainable Palm Oil), naturlige smagsstoffer, lecitin (fra solsikkeolie), citronsyre, frugt- og grønsagsjuice for farve, glycerin.

Dosering

To tyggetabletter pr dag. Kan tages med eller uden mad.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Relax + Calm Magnesium Soft Chews
Din bedømmelse