Vitamin D3 2000 IU

 • Bidrager til et normalt immunforsvar og reducerer for højt blodtryk
 • Spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen
 • Fri for hvede, mælk, soja, majs, pesticider og magnesiumstearat
399 kr
Pris pr. dag
4,43 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  90 tabletter
  Vejl. pris
  399 kr
  Portioner
  90
  Art.nr
  40131
  EAN
  0 51494 40131 6

Vitamin D3 2000 IU

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin (helt bestemt en gruppe prohormoner), der kommer i to hovedformer: D2 (ergocalciferol) og vitamin D3 (cholecalciferol), hvor D3 er den form der er lettest for kroppen at absorbere. D-vitamin påvirker immunsystemet, hæmmer ukontrolleret celledeling, og reducerer blandt andet forhøjet blodtryk. D-vitamin er også nødvendigt for, at kroppen opnår den korrekte balance mellem calcium og fosfat. Balancen er vigtig for dannelsen af knoglevæv, korrekt funktion af nervesystemet. Mild mangel på D-vitamin fører til masser af diffuse sundhedsproblemer som kramper, energitab, periodontal sygdom og øget hjertefrekvens. Alvorlig mangel på D-vitamin fører til rickets (også kaldet engelsk syge), som er et samlet navn for utilstrækkelig opbevaring af calcium og fosfor i knoglestrukturen.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin D3 (2000 IE) 50 µg 1000
Broccoli 70 mg *
Persille 55 mg *
Gulerod 30 mg *
Rødbede 10 mg *

ADD= Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

1 IU (International Unit) er det samme som 1 IE (International Unit). 100 IE (IE) svarer til 2,5 μg (mikrogram) D-vitamin.

Ingredienser

Fyldstoffer (cellulosepulver), Saccharomyces cerevisiae, Rå ris (Oryza sativa), antiklumpningsmidler (silica), broccoli (Brassica oleracea), overfladebehandlingsmidler (stearinsyre), persilleblade (Petroselinum crispum), gulerod (Daucus carota subsp. sativus), rødbeder (Beta vulgaris), vitamin D3.

Dosering

1 tablet om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Vitamin D3 2000 IU
Din bedømmelse