Vitamin D3 5000 IU

Rating:
100% of 100

D-vitamin i den optimale form Cholecalciferol, i dosis på 5000 IE, sammen med vitamin K1 og K2.

 • Bidrager til et normalt fungerende immunsystem
 • Bidrager til normalt fungerende muskler
 • Spiller en vigtig rolle i celledelingsprocessen
 • Fri for hvede, mælk, soja, majs, pesticider og magnesiumstearat
Special Price 439 kr
Regular Price 449 kr
Pris pr. dag
7,32 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  449 kr
  Portioner
  60
  Varenummer
  43002
  Stregkode
  051494430026

Vitamin D3 5000 IU

D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin (helt bestemt en gruppe af prohormoner), der kommer i to hovedformer: D2 (ergocalciferol) og vitamin D3 (cholecalciferol), hvoraf D3 er den lettest absorberede form for kroppen. D-vitamin bidrager til et normalt fungerende immunsystem. D-vitamin bidrager også til normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor samt til normale calciumniveauer i blodet. D-vitamin hjælper med at opretholde sund knoglestruktur, normal muskelfunktion og til at holde tænderne sunde. D-vitamin spiller også en rolle i celledelingsprocessen. K-vitamin bidrager til blodets evne til at kunne koagulere, og til at bevare en normal knoglestruktur.

Mild mangel på D-vitamin fører til en del diffuse sundhedsproblemer såsom kramper, energitab, tand sygdomme og forhøjet hjertefrekvens. Alvorlig mangel på D-vitamin fører til rickets (også kaldet engelsk syge), som er en samlet betegnelse for utilstrækkelig opbevaring af calcium og fosfor i knoglestrukturen.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Vitamin D3 (5000 IE) 125 µg 2500
Vitamin K (Vitamin K1 och vitamin K2) 200 µg 267

ADD= Anbefalet Daglig Dosis

Ingredienser

Vitamin D3, vitamin K1, rå ris (Oryza sativa), kål (Brassica oleracea capitata). vitamin K2, antioxidant (ascorbylpalmeitat), Fyldstof (cellulosepulver, dicalciumphosphat), vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen. Kan indtages med eller uden mad. Tabletten kan knuses eller pulveriseres i en morter, og drysses på mad eller i drikke, i tilfælde af synkebesvær.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost og sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Placer aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Opbevar krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:Vitamin D3 5000 IU
Din bedømmelse
Kunde bedømmelser
 1. Fantastisk produkt!
  Produktbedømmelse
  100%
  Den bedste jeg har prøvet. Vil købe igen. Jeg har autoimmun sygdom (Psoriasisgigt) og dette D-vitamin sammen med B-gruppe vitaminer fra Innate Response gør virkelig en forskel.

  Anmeldelse af

  Tilføjet på