Flora 5-14 Complete Care

Rating:
100% of 100

Probiotika til børn og andre med milde problemer.

 • 5 milliarder bakterier pr. kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel
 • Fri for mælk, soja og magnesiumstearat
319 kr
Pris pr. dag
5,32 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  319 kr
  Portioner
  60
  Varenummer
  40129
  Stregkode
  051494401293

Flora 5-14 Complete Care

Flora 5-14 Complete Care er et rigtig godt probiotikum (tilskud af tarmbakterier) med 14 forskellige klinisk undersøgte stammer af gode tarmbakterier, der ikke konkurrerer med hinanden. En god tarmflora er fundamental for en god fordøjelse og for helbredet. Tarmbakterier er gode til at afbalancere mikrofloraen i tarmene, som blandt andet hjælper med fordøjelsesprocessen, afgiftning, og eliminering af fæces. Flora 5-14 er skabt til at skabe en sund flora i tyndtarmen og tyktarmen. Flora 5-14 indeholder 5 milliarder bakterieceller af 14 forskellige ikke-konkurrerende stammer. Flora 5-14 er ikke baseret på mejeriprodukter.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer: 5 milliarder

Ingredienser

Fyldstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemiddel (kiseldioxid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobac gasserillusi, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad eller i kolde drikke. Indtages direkte herefter.

Indhold pr. dagsdosis

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Opbevares i køleskabet. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Kunde bedømmelser
 1. Aldrig ondt i maven længere!
  Produktbedømmelse
  100%
  Vores to børn på 9 og 11 år spiser Flora 5-14 hver morgen og især den 9-årige datter oplever næsten aldrig mere ondt i maven! Sønnen spiser desværre for lidt grøntsager, og det giver ikke de bedste forudsætninger for en velfungerende mave. Har nu købt regelmæssigt i lang tid. Meget tilfreds!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Flora 5-14 Complete Care
Din bedømmelse