Magnesium 300 - kapsler

Rating:
100% of 100

Innate Response Magnesium 300, er et ekstra stærkt magnesiumtilskud, der er særdeles let optageligt.

 • Bidrager til elektrolytbalance og til en normal energi forbrænding.
 • Sund kombination af flere magnesiumformer til at reducere træthed og udmattelse.
 • Høj biotilgængelighed/ let optageligt.
329 kr
Pris pr. dag
5,48 kr
  • Hurtig levering
  • Køb nu, betal senere
  • E-mærket webshop
  • På lager
  Størrelse
  120 kapsler
  Vejl. pris
  329 kr
  Portioner
  60
  Varenummer
  43003
  Stregkode
  0 51494 43003 3

Magnesium 300 - kapsler

Magnesium 300 er en ekstra stærk form for magnesium, med de absolut fineste former for magnesium (magnesiummakalat, magnesiumcitrat og magnesiumglycinat), sammen med økologisk spinat, der er naturligt rig på magnesium. Magnesium 300 indeholder også C-vitamin, hvilket øger optagelsen af magnesium i den forreste del af tyndtarmen. For dem, der har svært ved at sluge kapsler, fås produktet også i pulverform. En af de mest almindeligt forekommende ernæringsmæssige mangler, i befolkningen, er magnesiummangel, men det er nemt at rette op med det rigtige kosttilskud.

Magnesium aktiverer enzymer og er nødvendigt for kroppens proteinsyntese, og calciumforbrænding. Magnesium spiller også en afgørende rolle i produktionen af kroppens energimolekyle nummer et: ATP.
Magnesium er også nødvendigt for at visse enzymer kan fungere. Undersøgelser har vist, at en stor procentdel af befolkningen mangler magnesium. Mangel på magnesium kan forårsage hæmmet vækst, adfærdsforstyrrelser, og forstyrrelser i hjertefunktionen, blandt andet.

Dr. Carolyn Dean, der har skrevet bogen "The Magnesium Miracle", udtaler at: "Magnesiummangel kan forårsage symptomer som angst, nedstemthed, muskelsvaghed, træthed, trækninger omkring øjnene, søvnproblemer, hukommelsesproblemer, nervøsitet og forhøjet puls."

 • Magnesium hjælper med at reducere udmattelse og træthed.
 • Magnesium bidrager til elektrolytbalancen.
 • Magnesium bidrager til en normal forbrænding.
 • Magnesium bidrager til et normalt fungerende nervesystem.
 • Magnesium bidrager til normal muskelfunktion.
 • Magnesium bidrager til normal proteinsyntese.
 • Magnesium bidrager til normal psykologisk funktion.
 • Magnesium hjælper med at opretholde sund knoglestruktur.
 • Magnesium hjælper med at opretholde sunde tænder.
 • Magnesium spiller en rolle i den proces der står for kroppens celledeling.

Elementært magnesium

Magnesium er et mineral, der normalt er bundet til et andet stof, så det kan være til rådighed når kroppen har behov for det. Når disse to tilsammen danner en forbindelse, er kun en del af forbindelsen elementært magnesium, dvs. rent magnesium. Resten af forbindelsen består derfor af noget andet, alt efter hvilken magnesiumform det er. For eksempel er magnesiummamalat en forbindelse af magnesium udvundet af æblesyre (malath = malic acid = æblesyre). Magnesiummatalat indeholder kun 15% magnesium. Mængden af magnesium, der står på etiketten af Innate Response, er dog Elementær Magnesium. Så du får altså 300 mg rent magnesium ind i kroppen, hvis du indtager 2 kapsler Magnesium 300.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis   % af ADD
Magnesium (magnesiummalat, magnesiumcitrat, magnesiumbisglycinat) 300 mg 80
Spinat 50 mg *

ADD = Anbefalet Daglig Dosis
* ADD ikke bestemt

Ingredienser

Magnesiummatalat, magnesiumcitrat, magnesiumbisglycinat, spinat (Spinacia oleracea), antioxidant (ascorbylpalbitat), fyldstof (råris, Oryza sativa), vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

2 kapsler om dagen. Kan indtages med eller uden mad. I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysset på mad, eller i drikkevarer. Indtages med det samme.

Vær opmærksom på at:

Den anbefalede daglige dosis ikke bør overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Det er vigtigt at have en varieret og afbalanceret kost, og en sund livsstil. Opbevares tørt og mørkt ved stuetemperatur. Opbevar aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA. Spirulinanen i Magnesium 300 testes fri for mikrocystin. En åbnet krukke skal bruges inden for 3 måneder.

Kunde bedømmelser
 1. Anbefaler at prøve denne magnesium!
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg tager to kapsler om aftenen cirka en time før sengetid. Sov derefter dybere og tungere og føl dig mere udhvilet næste morgen. Hjælper mig også mod "rastløse ben". Anbefaler at prøve!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 2. Innates magnesium
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg mærker en rigtig god effekt af Innates magnesium, synes jeg. Har ofte ondt i kæberne og det forsvinder, når jeg spiser det :)

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

 3. Mindre smerte
  Produktbedømmelse
  100%
  Jeg troede virkelig ikke, at et kosttilskud kunne gøre så stor en forskel, men jeg har meget mindre ondt i kroppen, når jeg tager magnesium kontinuerligt, og får meget mindre træningssmerter takket være det! Absolut anbefalet!

  Anmeldelse af

  Tilføjet på

Write Your Own Review
Du anmelder:Magnesium 300 - kapsler
Din bedømmelse