MegaFlora Kids – Probiotika

 • 5 milliarder bakterier pr. kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer pr. kapsel
 • Fri for mælk, soja og magnesiumstearat
319 kr
Pris pr. dag
5,32 kr
  • Hurtig levering
  • Fri fragt over 599,-
  • På lager
  Størrelse
  60 kapsler
  Vejl. pris
  319 kr
  Mærke
  Portioner
  60
  Art.nr
  10215
  EAN
  0 51494 10215 2

MegaFlora Kids – Probiotika

MegaFlora Kids er et rigtig godt probiotikum (tilskud af tarmbakterier) med 14 forskellige klinisk undersøgte stammer af gode tarmbakterier, der ikke konkurrerer med hinanden. En god tarmflora er grundlæggende for en god fordøjelse og for helbredet. Tarmbakterier er gode til at afbalancere mikrofloraen i tarmene, som blandt andet hjælper med fordøjelsesprocessen, afgiftning, og eliminering af fæces.

MegaFlora Kids er skabt til at skabe en sund flora i tyndtarmen og tyktarmen. MegaFlora Kids indeholder 5 milliarder bakterieceller af 14 forskellige ikke-konkurrerende stammer. MegaFlora Kids er ikke baseret på mejeriprodukter.


Hvorfor valgte vi MegaFood og Innate Response?

MegaFood er et søsterselskab til Innate Response. De fremstiller alle deres produkter på samme gode og skånsomme måde. Vi kender ikke til nogen anden virksomhed i verden, der producerer whole food af den kvalitet, som MegaFood og dets søsterselskab Innate Response gør. Læs mere

Indhold pr. dagsdosis  
Mælkesyrebakterier 14 forskellige stammer: 5 milliarder

Ingredienser

Fyldstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemiddel (kiseldioxid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobac gasserillusi, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

I tilfælde af synkebesvær kan kapslen skilles ad, og indholdet drysses på kold mad eller i kolde drikke. Indtages direkte herefter.

Indhold pr. dagsdosis

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for varierede kostvaner. Opbevares i køleskabet. Placer aldrig kosttilskud i nærheden af en varmekilde, i direkte sollys eller i et fugtigt miljø. Hold krukken tæt lukket. Fremstillet i USA.

Write Your Own Review
Du anmelder:MegaFlora Kids – Probiotika
Din bedømmelse